Een minimalistisch interieur creeért rust , niet alleen in je interieur maar vooral in je hoofd . Soms hoor ik wel eens ' een minimalistisch interieur is saai '.

Nee , integendeel , door te werken met natuurlijke materialen zoals leer , beton en hout creeér je een natuurlijke look in je interieur .Ook voor de kleuren die je gebruikt , hou ze licht zoals zachte pastelkleuren , ook creme , taupe en warm wit geven je een zachte en rustige sfeer weer.Je mag perfect wat accessoires gebruiken in dit interieur , zorg voor geen te zware of drukke materialen . Wat overbodig is haal je gewoon weg .Ook voor verlichting hou je het best zo eenvoudig mogelijk en gebruik zachte verlichting.

1 belangrijke tip voor dit interieur is wel zeker : Less is more !


Waarom is een kleuradvies aan huis zo belangrijk ?

Een geslaagd kleuradvies kan je enkel maar bekomen als je alle ruimte's ook echt geobserveerd hebt .Hoe valt het lichtinval , wie woont er , en wat is belangrijk voor jou als persoon in jouw woning .Zijn er kleuren die moeten afgestemd worden op bepaalde meubelen in je woning? Deze vragen kan ik jouw beantwoorden door een goed geobserveerde rondkijk en een persoonlijk gesprek .

Met een persoonlijk kleuradvies aan huis bekijk ik je volledige ruimte of woning , overloop en observeer, en start een persoonlijk gesprek met wat voor jouw belangrijk is .Aan de hand van ons gesprek stel ik enkel optie's voor van kleurcombinaties die perfect aansluiten in jouw woning en persoonlijkheid .Ik breng een koffer vol kleurstalen verf , behangboeken & raamdecoratie mee. Zo kunnen we visueel de juiste kleurcombinatie samenstellen .

Na een kleuradvies aan huis ontvang je nadien een kleurdossier op jouw maat gemaakt . Hierin vindt je alle kleurcodes van verf , behang of raamdecoratie & een duidelijk overzicht welke kleur waar gebruikt wordt .Je kan hier onmiddelijk zelf mee aan de slag of schakel een schilder in .

Overtuigd van een kleuradvies aan huis ?


Weet jij waarom een vloerkleed precies wordt gebruikt? 

Vloerkleden zorgen ervoor dat ruimtes afgebakend worden. Velen denken dat een vloerkleed wordt gebruikt enkel als decoratie en warme voetjes.

Niet helemaal correct dus!
Wanneer er in de goede vorm, afmeting en kleur een vloerkleed wordt geplaatst, ontstaat er een eenheid.
Bijvoorbeeld een zitgroep of eethoek.
Een vloerkleed zorgt dus voor een ruimtelijker gevoel in de kamer en maakt zitgroepen dikwijls visueel groter. 


Happy :)

Woooww zeg, jij kan toveren! Dat was het compliment dat ik gisteren kreeg. Ja eerlijk, het doet me toch wel wat. Te weten dat mensen je job echt waarderen. Veel hoor ik dat mensen geen nood hebben aan een interieuradvies of interieurplan. Maar eerlijk, velen zien door het bos de bomen niet meer. De interieur trends wisselen zo snel dat je bijna niet meer volgen kan. Dat hoeft ook niet! Wat het belangrijkste is, is dat jij je goed voelt in je interieur. Jouw interieur is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid. Klakkeloos de trends gaan volgen is geen optie. Dan kan je om de 6 maanden een nieuwe wind door je interieur laten waaien. En laat ons eerlijk zijn, het kost allemaal al geld genoeg. Het is dus heel belangrijk om een sparringspartner onder de arm te nemen die perfect het interieur kan samenstellen waar je van droomt Zo koop je bv geen items aan die je nadien jammer genoeg niet kan integreren door een verkeerde keuze.Met een interieuradvies bekijken we samen wat je wensen en noden voor je woning zijn. Stellen we een budgetplan op, en zoek ik de juiste items en kleuren en materialen voor jouw interieur. Laat ons het zo stellen, met een persoonlijk interieurplan / advies bespaar je jezelf een heleboel stress en onnodige kosten.

Zoek jij nog een sparringspartner voor je interieurplan?Stuur gerust een mailtje of berichtje met je vragen. En ik kijk heel graag of ik jouw interieurdroom kan helpen verwezenlijken.


Ben jij ook al aan het brainstormen over je feesttafel ?

Oke , dit jaar zal wss net iets anders worden dan ander jaren aan onze feesttafel .Door de corona maatregelen moeten we onze tafels net iets minder groot maken, en gezellig tafelen in ' Onze bubbel ' , maar daarom niet minder gezellig !

Dure serviezen en dure tafellakens zijn helemaal geen vereiste , het is wel een vereiste om alles mooi op elkaar af te stemmen op onze tafel .Denk daarbij aan de stijl & de kleuren die je gebruikt .

Less is more, dat geldt dan ook voor een correcte gedekte tafel . Plaats niet teveel accessoires op je tafel , het is belangrijk dat er voldoende ruimte is om gezellig aan tafel te vertoeven .
Zo kan je bv denneappels , kerstballetjes of dennetakken als accessoires op je tafel plaatsen . Ze brengen je alvast onmiddelijk in de juiste sfeer .
Combineer maximaal 3 kleuren , zoals bv zwart , goud & wit .
Wat je zeker niet mag vergeten zijn de grootste sfeermakers , kaarsen !
Gebruik enkele kandelaars waar je dinnerkaarsen in kan plaatsen . Ze zorgen voor een klassevolle uitstraling . 


Plaids , we kennen ze allemaal en zien ze overal .We gebruiken ze niet enkel om in de koude avonden gezellig onder te gaan kruipen . Ze zijn ook een warme sfeermaker in je interieur . Ze creeeren warmte en gezelligheid

Oke , ik moet eerlijk bekennen dat ik er wel een heleboel heb.

 S'avonds heerlijk met zen allen onder een plaid , een warme chocomelk , liefst nog met veel slagroom en een heerlijke geurkaars aan , die voor een compleet plaatje zorgt .

Plaids I love it !