joke goethals
Interieurtips

Je interieur als spiegel van je persoonlijkheid

Happy 😊

Woooww zeg, jij kan toveren!

Dat was het compliment dat ik gisteren kreeg. Ja eerlijk, het doet me toch wel wat. Te weten dat mensen je job echt waarderen.

Vaak hoor ik dat mensen geen nood hebben aan een interieuradvies of interieurplan. Maar eerlijk, velen zien door het bos de bomen niet meer.

De interieurtrends wisselen zo snel dat je bijna niet meer volgen kan. Dat hoeft ook niet! Wat het belangrijkste is, is dat jij je goed voelt in je interieur.

Jouw interieur is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid. Klakkeloos de trends gaan volgen is geen optie. Dan kan je om de 6 maanden een nieuwe wind door je interieur laten waaien. En laat ons eerlijk zijn, het kost allemaal al geld genoeg.

Het is dus heel belangrijk om een sparringspartner onder de arm te nemen die perfect het interieur kan samenstellen waar je van droomt Zo koop je bv. geen items aan die je nadien jammer genoeg niet kan integreren door een verkeerde keuze.

Met een interieuradvies bekijken we samen wat je wensen en noden voor je woning zijn. Stellen we een budgetplan op, en zoek ik de juiste items en kleuren en materialen voor jouw interieur. Laat ons het zo stellen, met een persoonlijk interieurplan/-advies bespaar je jezelf een heleboel stress en onnodige kosten.

Zoek jij nog een sparringspartner voor je interieurplan? Stuur gerust een mailtje of berichtje met je vragen. En ik kijk heel graag of ik jouw interieurdroom kan helpen verwezenlijken.

Deze vind je misschien ook interessant