kleuradvies aan huis
Interieurtips

Kleuradvies in de ruimte

Waarom is een kleuradvies aan huis zo belangrijk ?

Een geslaagd kleuradvies kan je enkel maar bekomen als je alle ruimte’s ook echt geobserveerd hebt. Hoe is het lichtinval, wie woont er, en wat is belangrijk voor jou als persoon in jouw woning?

Zijn er kleuren die moeten afgestemd worden op bepaalde meubelen in je woning? Deze vragen kan ik jouw beantwoorden door een goed geobserveerde rondkijk en een persoonlijk gesprek.

Met een persoonlijk kleuradvies aan huis bekijk ik je volledige ruimte of woning, overloop en observeer, en start een persoonlijk gesprek met wat voor jouw belangrijk is.

Aan de hand van ons gesprek stel ik enkel opties voor van kleurcombinaties die perfect aansluiten in jouw woning en persoonlijkheid.

Ik breng een koffer vol kleurstalen verf, behangboeken en raamdecoratie mee. Zo kunnen we visueel de juiste kleurcombinatie samenstellen.

Na een kleuradvies aan huis ontvang je nadien een kleurdossier op jouw maat gemaakt. Hierin vindt je alle kleurcodes van verf, behang of raamdecoratie en een duidelijk overzicht welke kleur waar gebruikt wordt.

Je kan hier onmiddelijk zelf mee aan de slag of schakel een schilder in .

Overtuigd van een kleuradvies aan huis?

Deze vind je misschien ook interessant